Uniek in Nederland: de éérste Nationale Kunstagenda!

De 2015 versie is beschikbaar per 9 november 2014!

Een prachtig cultureel eindejaarsgeschenk voor uzelf, familie, medewerkers of klanten. Een op ‘maat’ gemaakte agenda, waarin werk van een dertigtal kunstenaars uit Nederland is samengebracht, waaronder Ans Markus en Evert Thielen.

Kunstenaars, allen wonend of werkend in Nederland en waarvan een groot aantal reeds is opgenomen in de galerij van Dutch Master Painters. 

De Nationale Kunstagenda 2014 was alweer de derde in een reeks prachtige culturele eindejaarsgeschenken voor uw familie, kennissen, medewerkers of klanten. Een op ‘maat’ gemaakte agenda, waarin werk van 50 kunstenaars uit Nederland is samengebracht. Kunstenaars, allen nederlandstalig en/of wonend of werkend in Nederland en waarvan een groot aantal reeds is opgenomen in de galerij van Dutch Master Painters.

In 2014 met medewerking van kunstenaars als Henk Helmantel, Marianne Naerebout, Hans Wap, Wouter Stips, Judith Wiersema, Janneke Brinkman, Evert Thielen, Kiki van Eijk, Joost van Bleiswijk, Menno Baars en vele anderen.

De agenda wordt aangeboden aan o.a. bedrijven, waarnij wij in overleg logo's en bedrijfsinfo plaatsen bij bepaalde afname. Hieronder ziet u een impressie van de 2015 editie:

 impressie NKA2015

Formaat agenda: 17 cm breed x 21 cm hoog, glossy. € 15 per stuk (excl BTW). Voor grote bestellingen: vraag offerte aan.

 

In de 2015 editie staan een groot aantal Dutch Master Painters, met vele bekende en ook minder bekende maar zeer getalenteerde kunstenaars. Nieuw in deze editie: het is nu een glossy agenda geworden, met verdieping in de leefwereld van een aantal kunstenaars (interviews) en ook hebben wij de agenda alvast voor een deel ingevuld met informatie wanneer toonaangevende Nederlandse musea interessante tentoonstellingen houden. 

Ik hoop u enthousiast te hebben gemaakt voor deze prachtige agenda en samen met u een vruchtbare bijdrage aan het culturele klimaat in Nederland te mogen leveren!

Bestel online in onze webshop  

of neem contact op voor bestellingen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen: 06 30579850.

Wilt u per e-mail een Nationale Kunstagenda 2015 bestellen, geef daarbij dan uw naam, adres, postcode en woonplaats door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij toezending van 1 agenda rekenen wij € 3 verzendkosten, het totaal wordt dan € 21. Over te maken op rekening NL 89 ABNA 0445 8889 46  ten name van Dutch Master Painters. Direct na ontvangst van de betaling verzenden wij uw bestelling.

Bestelling van meerdere agenda's? Wij geven per mail een prijs af.

 

Giséla in het Veld

Dutch Master Painters

 

Nieuwsbrief! Blijf op de hoogte over nieuwe kunst en events...