Dutch Master Painters: curator en kunstmakelaar 

DMPmakelaars thumbDutch Master Painters (DMP) slaat voor kunstenaars de brug tussen creëren, kijken en kopen.  DMP kent inmiddels een mooie mix van erkende grootmeesters, aanstormend talent en bijzondere lokale kunstenaars. Wij  (Bert van Gerwen , Giséla in het Veld)  hebben inmiddels veel ervaring als galeriehouder en gastcurator in musea. We maken doorlopend tentoonstellingen in binnen- en buitenland en hebben een groot netwerk opgebouwd van kunstenaars en kunstinstellingen. We weten hierdoor zeer goed eigentijdse kunstenaars te koppelen aan potentiële liefhebbers/klanten. De beleving en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling: U tevreden stellen met een passend werk.We brengen liefhebbers en kunstenaars samen op meerdere events in musea, galeries en estates en verzorgen daarbij de communicatie via internet, digitale print, social media en virtuele technieken.

interieur vleugelsWij beseffen terdege dat het kopen van beeldende kunst met de door ons nagestreefde kwaliteit niet via een bestelknop op internet gaat. En voor veel mensen geldt dat ze op events vaak hele mooie werken zien maar zich toch afvragen hoe dat thuis of op kantoor zou staan. Is dat schilderij niet te groot, pasen de kleuren wel, waar zetten we deze prachtige sculpturen?

Om die reden vervullen wij ook de functie van ‘kunstmakelaar’. Eerst peilen we waar de interesse van iemand precies naar uitgaat. Vervolgens staan wij de belangstellende bij in het kiezen van een kunstwerk dat aansluit bij de persoonlijke beleving. Stijldefinitie, verzameling of interieur. kunnen daarbij een rol spelen.

Hoe gaat dat in zijn werk? Het is heel eenvoudig: wij kunnen u persoonlijk adviseren bij de aanschaf van kunst. Hierbij hebben wij standaard al een heel portfolio beschikbaar maar kunnen ook voor u op zoek gaan als u kunt aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard komen wij bij u thuis of op kantoor om met moderne middelen te laten zien hoe e.e.a. er uit komt te zien.

Verder zijn wij actief als curator voor tentoonstellingen.  In samenwerking met museum of voor grote evenementen, verantwoordelijk voor de hele tentoonstelling. Daaarbij nemen we alle onderdelen voor onze rekening: concept uitwerking, ontwerp en drukwerk (o.a. kalenders, boeken etc), promotie, websites, video's, sprekers, evenementen, verkoop/veiling van werken etc. 

 

Neem contact op met ons voor een afspraak!

Nieuwsbrief! Blijf op de hoogte over nieuwe kunst en events...